Зустріч з ГО-Партнерами

Організували важливу зустріч з нашими ГО – партнерами, завдяки кому ми щодня передаємо продуктові набори тим, хто цього найбільше потребує.
8 жовтня 2023 р. від
Валерія Сігуля

Представники громадських організацій з усіх областей України зібралися в офісі УФБП, щоб ближче познайомитися, поділитися, яка гуманітарна ситуація наразі в регіонах України. Також обговорити зміни, тенденції, проблеми та виклики в роботі.І найважливіше - можливі шляхи їх вирішення.

До обговорення приєдналися уповноважені представники European Food Banks Federation - FEBA та The Global FoodBanking Network - GFN, Жан Ванденшрік та Кріс Ребсток, які детально розповіли організаціям про діяльність будбанків так важливість їх розбудови в Україні.

Після підведення підсумків зустрічі, Дмитро Шкрабатовський, голова правління Української федерації банків продовольства, вручив організаціям подяки за продуктивну співпрацю в наданні гуманітарної допомоги, тим організаціям, які ще не отримували їх раніше.

Ми дякуємо кожному з наших партнерів за допомогу, підтримку, вашу важливу роль у благодійності та спільній роботі на благо України. Зараз як ніколи важливо єднатися та робити все можливе, щоб життя українців, які опинилися в складних життєвих умовах стало кращим.