Візит до Херсону

Українська Федерація Банків Продовольства разом з уповноваженими представниками FEBA відвідали Херсонщину: деокуповані селища Зеленівка та Олександрівка.
8 жовтня 2023 р. від
Валерія Сігуля

Команда Української Федерації Банків Продовольства на чолі з президентом FEBA Жаком Ванденшріком та директором з розвитку  GFN приєдналися до роздачі продуктових наборів УФБП потребуючим жителям Херсонщини, де окупованих селах Зеленівка та Олександрівка. Отримали можливість особисто  поспілкуватися з місцевими, послухати  історії, як вони переживали російську окупацію: постійні обстріли, зруйновані домівки та нестачу продуктів харчування.

Також завітали до Херсонського театру імені Миколи Куліша, актори якого нині пакують продуктові набори та надають гуманітарну допомогу, а в перервах грають п’єси. Театр не переставав працювати навіть під час окупації, обладнане бомбосховище в ньому стало прихистком від обстрілів для багатьох місцевих.  Директор театру Олександр Книга наполегливо працює над тим, щоб театр, попри численні перешкоди продовжував «жити». Незламний як і його рідне місце.  

Дякуємо нашим партнерам, громадським організаціям "Support Kherson" та "AIC-Херсон" за важливу роботу в цей непростий час.

Разом робимо все можливе, щоб українці, які опинилися в складних життєвих обставинах не знали голоду.