УФБП зробила новорічні свята для українських діток трішки солодшими

9 січня 2024 р. від
Валерія Сігуля

Війна забрала дитинство в маленьких українців, зруйнувала їх мрії та змусила подорослішати. Тому так важливо дарувати дітям миті радості, щоб знову наповнити їх світ яскравими фарбами.

З цією метою Українська федерація банків продовольства запустила до Новорічних свят особливий проект «Подаруй дитині диво» та  підготувала маленьким українцям солодкі подарунки. 10250 солодких подарункових наборів отримали дітки вразливих груп населення: діти з багатодітних, малозабезпечених родин, ВПО та сироти, дітки з інвалідністю, а також діти з родин, які знаходяться на прифронтових та деокупованих територіях.

Крім того УФБП провела конкурс дитячих малюнків «Моя новорічна мрія» серед бенефіціарів наших ГО-партнерів віком від 3 до 14 років.

Кожен учасник конкурсу отримав солодкі подарунки від федерації . Та крім того, кожною організацією було відібрано три переможці, трьох вікових категорій, які отримали  головний приз – планшети.

Переможцями стали:

Лісогор Богдан, 11 років
Змієнко Валерія, 9 років
Бойко Крістіна, 6 років

Представники Української Федерації Банків Продовольства особисто завітали до діток, привітали з перемогою та вручили їм планшети.
За збігом обставин, в одного з переможців, Богдана, був День народження , тому візит УФБП став подвійним святом.

Для нашої команди бачити щирі емоції щастя та усмішки людей, яким ми хоч трішки змогли допомогти - стимул працювати ще більше.
То ж ми щасливі, що цьогоріч нам вдалося зробити життя українських діток трішки солодшими.


Ми вдячні нашим партнерам, які організували справжні свята при роздачі подарунків. Вдячні за усмішки на обличчях маленьких українців.