Підтримка культурних діячів: вітання ветеранів Національного заслуженого академічного народного хору України імені Г. Верьовки

22 грудня 2023 р. від
Валерія Сігуля

Українська пісня надихає, часом втішає, але також підсилює бойовий дух, чим допомагає нищити ворога. І є в неї є ще одна особлива місія- розповідати світу, хто ж такий український народ, яка його сила. Національний заслужений академічний народний хору України імені  Г. Верьовки несуть цю місію вкрай відповідально. Де б  виступав  хор — на рідних теренах, у Європі чи на далеких континентах — скрізь їх українська народна пісня й танець полонять душу глядачів.

З партнерами ГО "Спілка підприємців теле та радіо індустрії" завітали до Національного заслуженого академічного народного хору України імені  Г. Верьовки та привітали колектив з 80-ю річницею від дня створення. Ветерани хору, заслужені артисти України отримали продуктові набори. 

Голова Правління УФБП Дмитро Шкрабатовський подякував їм за величезний внесок в культуру України: «Кожен з нас працює задля перемоги  на своєму фронті: наші воїни на бойовому, наша команда на продовольчому, а колектив Національного заслуженого академічного народного хору України імені  Г. Верьовки на культурному!»

Дякуємо колективу  хору за запрошення, за працю та  приємну атмосферу!