FEBA Annual Convention 2024

26 червня 2024 р. від
Валерія Сігуля

Представники УФБП з робочим візитом прибули до Праги на FEBA Annual Convention 2024.

Цьогоріч 30 фудбанків з Європи зібралися на FEBA Annual Convention 2024.

Господарем заходу стала Федерація банків продовольства в Чехії, яка святкує 30-річчя своєї діяльності. Непересічною подією святкування річниці стала зустріч фудбанків з Першою леді Чехії Євою Павловою.

На офіційному відкритті FEBA Annual Convention 2024 ми продемонстрували відео про те , як українська дівчинка Аня з Харкова перетворила знаряддя зла на артоб’єкт.

Цю гільзу Дмитро Шкрабатовський Голова правління УФБП, подарував команді Європейської федерації банків продовольства, як символ того, що сила та єдність цивілізованого світу перемагають силу агресії та ненависті.

Голова правління УФБП подякував всім, хто нині допомагає та підтримує український народ, подякувавши Європейській Федерації Банків Продовольства за їх постійну допомогу.

Важливою частину візиту стали воркшопи з обміну досвідом:

Андрій Топчій, член наглядової ради УФБП, презентував Європейським фудбанкам інновації УФБП в роботі з кінцевими бенефіціарами, як ми отримуємо та приймаємо запити на допомогу, а також про систему звітності в системі Odoo.

Валерія Сігуля, комунікаційний менеджер УФБП розповіли про роботу фудбанкінгу в умовах війни, виклики з якими зараз зіштовхується УФБП в своїй роботі, перспективи та плани на майбутнє.

Три дні візиту були насичені важливими зустрічами, доленосними новинами, про які розкажемо згодом.

Європа без голоду - ось наша глобальна мета. І цей захід став важливим кроком до її досягнення!