День захисту дітей: сприяння УФБП

1 червня 2024 р. від
Валерія Сігуля

Щороку 1 червня весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Вже третій рік поспіль українська малеча зустрічає цей день під звуки сирен, вибухи та обстріли. 

В умовах війни УФБП намагається максимально підтримувати дітей, які опинилися в складних життєвих умовах. 

Станом на сьогодні, ми вже охопили 192 055 діток, які отримали продовольчу допомогу від УФБП. У партнерстві з громадськими організаціями ми щомісяця передаємо продукти набори  багатодітним та малозабезпеченим родинам, дітям сиротам, дітям з інвалідністю, ВПО з усіх регіонів України. 

У співпраці з фундацією Першої леді України Олени Зеленської ми допомагаємо багатодітним прийомним родинам.    

З Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини ми підтримуємо людей, особливо дітей, які були примусово вивезені в Росію і зараз повернулися в Україну. Наразі УФБП забезпечує їх харчуванням протягом першого місяця повернення в Україну.

Дякуємо нашим партнерам   ТОВ Фареро Україна, завдяки яким ми цьогоріч передали дітям 130 тисяч солодких подарунків Кіндер.

Дякуємо ТОВ ТД Житомирські ласощі,  Procter & Gamble , Auchan Україна, Coca-cola, ПрАТ Добра вода, СП Вітмарк-Україна, ТОВ Галіція-Трейд, ТОВ Біскотті, Amway, HiPP, КФ Ярич за допомогу, яку ми з вами передаємо українським дітям. 

У Міжнародний день захисту дітей ми звертаємося до міжнародних та українських компаній, а також всіх небайдужих до майбутнього України разом з нами сприяти тому, щоб діти ніколи не знали голоду.

 З Днем захисту дітей!